Zoneterapi

Zoneterapi

fodplejen-Logo

Zoneterapi genopretter kropsbalancen

Hvis energibanerne i kroppen ikke fungerer, bliver der ubalance. Det kan resultere i sygdom, smerter, træthed og utilpashed. Zoneterapi kan hjælpe til genoprettelse af balancen.

Under og på fødderne findes et kort over hele menneskekroppen. Hver del af kroppen har en zone på fødderne som kaldes en reflekszone. Hvis der er ømme reflekszoner er det tegn på, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt. Ved at behandle reflekszonerne med specielle trykkombinationer, kan zoneterapeuten påvirke organerne til en bedre funktion, og dermed genoprette kroppens balance.

Mange bruger zoneterapi, selv om de ikke har helbredsproblemer. De gør det for at vedligeholde en god sundhedstilstand og som forebyggende behandling.

Behandlingen
Zoneterapibehandlingen foregår ved trykmassage på føddernes under- og overside. Gennem reflekszonernes ømhedsgrad, danner zoneterapeuten sig et billede af ubalancens karakter, placering og styrke. Behandlingen tilrettelægges herefter. Gennem behandlingen påvirkes de dele af kroppen, der ikke fungerer optimalt, og kroppen kommer igen i balance.
Der skal helst være reaktioner og bedring efter ca. 3 behandlinger, dog kan flere behandlinger være nødvendig.

Reaktioner
Det er ikke muligt helt at forudsige kroppens måde at reagere på, da reaktionerne er individuelle. Nogle typiske reaktioner kan være:

• Afslappethed, træthed og dyb søvn
• Øget vandladning
• Grumset mørk urin
• Øget tarmfunktion
• Ændringer i afføringsmønster
• Midlertidig utilpashed
• Humørsvingninger

Reaktionerne må ikke opfattes som en forværring, men er tværtimod et bevis på, at behandlingerne giver resultat, og at bedring er på vej.

Det er vigtig efter behandlingen at drikke vand, for at sætte gang i udrensningen.

Klinikken i Helle Hallen

Behandlingen varer ca. 45 min

Hjerting Badehotel Well og fitness

Ved behandling her kan du frit benytte dampbad og sauna og få en kop kaffe/ The mm. i de afslappende venterun/relax område på 1. sal
Selve behandlingen varer ca. 45 min

btn_1abtn_kontaktbtn_fb