Loading
Centrér kort
Trafik
Cykel
Transit
Min placering
Google Maps Få kørselsvejledning

Fodplejen v/ Lis Hedegaard Larsen
 
Helle Hallen
 
Vrenderupvej 40C
 
6818 Årre
 
Tlf.: 2014 0074

Loading
Centrér kort
Trafik
Cykel
Transit
Min placering
Google Maps Få kørselsvejledning

Hjerting Well & Fitness
 
Gl. Guldagervej 2
 
6710 Esbjerg V
 
Tlf.:75117000

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud er du velkommen til at kontakte os

Du kan ringe til os på Tlf.: 2014 0074 alle hverdage mellem 09.00 – 16.00

Du kan selvfølgelig også sende en mail: info@fodplejen.dk

Hvis du vælger at benytte kontaktformularen nedenfor, og for bedre at kunne servicere dig, beder vi dig være så præcis i dine oplysninger som muligt.

Kontakt Formular

 

 

 

 

 

 

Kundeudtalelser

 • For mig er det den ultimative luksus, når jeg besøger Lis, og får en Fodbehandling, og efterfølgende Zoneterapi. Jeg går altid glad derfra, og har en følelse af, at jeg virkeligt har forkælet mig selv. At det samtidigt er hyggeligt, med gode snakke er kun en bonus. Jeg kan kun anbefale Lis på det varmeste.

  Jeanette Duvander,
 • Jeg synes, alle bør give sig selv den oplevelse, at få en kombineret fod- og zoneterapibehandling hos Lis. En oplevelse i et afslappet miljø, som både er forkælelse og flotte fødder. Zoneterapien rammer de ømme punkter i kroppen, og mærkes både helbredende og forebyggende. Glæder mig til næste behandling.

  Hanne Andersen,
 • Jeg er hos Lis og får ordnet mine fødder ca. to gange om året. Det er hyggeligt og rart og man får lige som et par nye fødder Og føler sig næsten svævende når man går derfra. Jeg kan varmt anbefale det også selvom man ikke har de store problemer med fødderne er det dejligt.

  Dorthe Lykke Nielsen , Avtrup
 • Da Malou var lille havde hun meget bøvl med maven. Vi gik til zoneterapi og det hjalp så hun fik renset ud i tarmsystemet og fik ro til at sove. Det var en god oplevelse og Malou kunne til sidst godt lide det og slappede helt af. Vi kommer stadig en gang imellem, hvis der er problemer med maven.

  Tanja Kliver Thomsen, Vrenderup
 • Jeg går til fodpleje ca. hver anden måned og har fået lavet nye gele tå negle på mine storetæer. Nu kan jeg gå med åbne sandaler igen, det synes jeg ikke jeg ville være bekendt inden jeg fik neglene lavet. Det er en rar og god fornemmelse at få fjernet den hårde hud og neglene ordnet. Jeg vil gerne anbefale Fodplejen

  Ingrid Pedersen, Fåborg
[/content]