Ergoterapi

Ergoterapi

fodplejen-Logo
Har du brug for Hjælp/støtte i hverdagen?

Som Privat praktiserende ergoterapeut vil jeg i samarbejde med dig forsøge at hjælpe dig gennem de problemer der opstår i din hverdag! Det kan være praktiske, fysiske og psykiske problematikker.

Har du brug for at hjælp til at tage kontakt til kommunen eller blot en uvildig person som skal deltage i visitation eller andet hvor du har brug for støtte vil jeg forsøge at være dig behjælpelig.

Har du brug for at få vejledning til forskellige funktioner/gøremål i hjemmet vil jeg forsøge at hjælpe dig!

Jeg vil ikke gøre tingene for dig, men hjælpe dig til at finde en løsning på hvordan du evt. med lidt hjælp bedst mulig selv kan klare de funktioner, som kan være besværlig for dig!

Ring til mig og vi kan lave en aftale!

Pris pr time 400 kr.

• Formålet med ergoterapi er at fremme hverdagslivets aktiviteter for den enkelte borger. Ved hverdagslivets aktiviteter forstås gøremål, der for den enkelte er meningsfulde eller nødvendige og som relaterer sig til dagligdagen, arbejds- og fritidsliv samt involvering i samfundslivet.

Afstressende behandling

Behandlingen retter sig mod dig, der føler stress i hverdagen og trænger til at koble fra og glemme travlhed, forstyrrende tanker, stress og jag. Behandlingen kan også gavne eller afhjælpe fysiske problemer, da du lærer at slappe af og restituere. Du får vejledning til hvordan du kan bruge mindfulness og restitution i din hverdag.

Sammen arbejder vi med mål og delmål, så du lærer ikke at sætte for store krav til dig selv.
Behandlingen er sammensat af : zoneterapi, mindfulness, balstik behandling

Pris pr behandling 400 kr.

btn_1abtn_kontaktbtn_fb